matua_fa'ailoga

tala fou

YH-40B 60B 90B Sima Sima Fa'ata'otoga Fa'atonu Kapeneta mo Su'esu'ega

Sima Sima Fa'ata'otoga Fa'agata Kapeneta

O le fa'avaa e faia i le fausaga polypropylene malosi, lea e fa'ama'i fa'ama'i ma e fetaui lelei mo fa'aoga sima ma o faitoto'a pito i luma e fa'apipi'i i tioata.O le susu i totonu o le kapeneta e faʻatumauina mai le 95% i le saturation e le vai nebulizer ae o le vevela e tumau i le 20 ± 1 ° C e le faʻamafu faʻamafu ma vavae ese le pusaaisa.O le vai pusaaisa e tatau ona oka ese.

O fata u'amea u'amea e fa o le fa'avaa totonu e mafai ona lagolago ai fa'ailoga ma fa'ata'ita'iga ma se numera tele o sima prisms.E mafai fo'i ona fa'aoga mo sima sima ma isi sima fa'ata'ita'iga.E mafai fo'i ona tu'uina atu le iunite ma se compressor ea (filifiliga), o lo'o i luga o le kapeneta.

O le vevela o lo'o i totonu o le kapeneta e fa'atumauina pea e ala i le vai o lo'o teuina i se vevela fa'atonutonu lea e fa'atometi i totonu o le potu.Mo le fa'atomeina o le vai e mana'omia se puna mai fafo o le ea fa'amalosi.O le vai lea e aumai mai se tane i totonu ma lona malosi e tusa.70 l, i totonu o loʻo i ai se faʻavevela faʻafefe, ma fafaga i vai autu e faʻamafanafanaina e se vaega faʻaaisa fafo.I lona tulaga mautu o le vevela i totonu o le 20 ± 1 ° C, ma o le atomization o le vai e taofia ai le susu i luga atu o le 95%.E leai se vai inu ile taimi nei talu ai ua tapunia le eletise eletise.A mana'omia le fa'amalieina o le potu e tatala le ta'amilosaga vai ma fa'asusuina le vai autu e fa'amalieina e le vaega fa'aaisa i totonu o le tane.O le potu e faʻamafanafanaina e ala i le faʻavevela faʻafefe i totonu o le tane.

SBY-20C SBY-30C SBY-40C Ituaiga Fa'ato'aga Sima Fa'asa'o Suavai Kapoti Fa'agata

O galuega e aofia ai le fa'amafanafanaina, fa'a'aisa, fa'asusu, fa'atonutonuina o le vevela ma le susū.

Fuafuaga lua-faitotoa e mautinoa lelei le vevela o meatotino.

Fa'ata'ita'iga tumau le vevela ma le susu potu fa'amalolo e iai fa'ata'ita'iga: YH-40B, YH-60B, YH-80B, YH-90B.

e ese mai le sima & sima kapoti fofo, o loʻo i ai isi kapoti: New sima sima faʻamalolo potu SYH-40E,

SYH-40Q potu faʻamama faʻamaʻi masani (faʻatasi ai ma galuega Dehumidification).

YH-40B Tulaga Fa'ata'ita'i Tuma'u ma le Susū Pusa Fa'amalolo

Tusi Taiala

Fa'agata fa'atekinisi

1. Galulue Voltage: 220V/50HZ

2. Lafo i totonu: 700 x 550 x 1100 (mm)

3. Avanoa: 40 seti o su'ega fa'ata'ita'iga malūlū / 60 fasi 150 x 150 × 150 sima su'ega sima

4. Va'aiga vevela faifai pea: 16-40% fetuutuunai

5. Susū faifai pea vaega: ≥90%

6. Compressor mana: 165W

7. Fa'avevela: 600W

8. Atomizer: 15W

9. Mana ili: 16W

10. Net mamafa: 150kg

11. Fua: 1200 × 650 x 1550mm

Pusa fa'amalolo masani mo poloka su'ega sima

Fa'aoga ma fa'agaioiga

1. E tusa ai ma faatonuga a le oloa, tuʻu muamua le potu faʻamalolo mai le mea vevela.Faatumu le tamai fagu vai sensori i totonu o le potu i vai mama (vai mama po o vai faʻafefe), ma tuʻu le filo filo i luga o le suʻega i totonu o le fagu vai.

O lo'o i ai se fa'amama i totonu o le potu fa'amalolo i le itu agavale o le potu.Fa'amolemole fa'atumu le tane vai i vai ia lava((vai mama po'o vai fa'amama)), fa'afeso'ota'i le vai ma le pu i le paipa.

Fa'afeso'ota'i le pala'a o le fa'amama i totonu o le so'o i totonu o le potu.Tatala le ki o le humidifier i le tele.

2. Faatumu vai ile pito i lalo ole potu ile vai mama((vai mama po'o vai fa'amama)).Ole maualuga ole vai e tatau ona sili atu ile 20mm i luga a'e ole mama fa'avevela ina ia taofia ai le mu mago.

3. A maeʻa ona siaki pe faʻalagolago le uaea ma o le eletise eletise e masani lava, faʻaalia le mana.Ulufale i le tulaga galue, ma amata ona fua, faʻaalia ma pulea le vevela ma le susu.E le manaʻomia le setiina o valve, o tau uma (20 ℃, 95% RH) o loʻo faʻapipiʻi lelei ile fale gaosimea.

Fa'atulagaina o ta'otoga o meafaigaluega

(1) Fa'aaliga fa'amatalaga ma fa'atonuga fa'agaioiga i luga ole laulau pito i luma

1. Fa'amatalaga o le vaega fa'atino:

"↻": [Setting Key]: Ulufale, fesuiai ma alu ese i le tulaga o le setiina o le parameter po o le tulaga matamata;

"◀": [Left Move Key]: Alu i le agavale e filifili ai le vaega o fa'amaumauga e fa'agaioia, ma le numera ua filifilia e emo e fa'amalosi;

"▼": [Fa'aitiitiga ki]: Fa'aaoga e fa'aitiitia ai le tau i le tulaga fa'atulagaina.

"▲": [Faʻateleina Key]: Faʻaaogaina e faʻateleina ai le tau i le tulaga faʻatulagaina o parakalafa;

2. Fa'aaliga LED i lalo ole fua fa'atatau: O le laina pito i luga o lo'o fa'aalia ai le tau o le fuaina o taimi moni, ma o le laina pito i lalo e fa'aalia ai le tau fa'atulagaina.O fa'amatalaga o le susū o lo'o fa'aalia ile agavale ma fa'amatalaga o le vevela o lo'o fa'aalia ile itu taumatau.O le fa'aaliga fa'amatalaga o le vevela o le: 3-numera fa'amaumauga 00.0-99.9°C.Fua fa'aali fa'amatalaga susū: 2-numera fa'amaumauga 00-99%RH.

O le faʻamatalaga o faʻatonuga faʻatonutonu i totonu o le meafaigaluega e faʻapea

1. Fa'atonuga o le vevela ma le fa'atulagaina o parakalafa: Fa'atonuga o le vevela.Fa'ata'ita'iga: Afai e fa'atulaga le tau o le vevela o le ST i le 20°C, o le pito i luga o le tau fa'atatau o le TH e tu'u i le 0.5°C, o le pito i lalo o le tau fa'atatau o le TL e tu'u i le 0.5°C, o le ese'esega pito i luga o le TU ua seti i le 0.7 °C, ma le eseesega toe faafoi maualalo Td ua seti E 0.2°C.Ma pe a oʻo i le vevela i totonu o le pusa o le ≤19.5 ℃, o le faʻavevela faʻavevela o le a toso i lea taimi ma lea taimi mea faʻavevela e amata ai le vevela, ma taofi le vevela pe a oʻo le vevela i le ≥19.7 ℃.Afai e faʻaauau pea le maualuga o le vevela i totonu o le pusa i le ≥20.5 ° C, o le a toso mai le pusaaisa ma amata ona faʻafefe.A pa'ū le vevela ile ≤19.8℃, taofi le pusaaisa.

2. Fa'atonuga o le fa'amama ma le fa'atulagaina o fa'amaufa'ailoga: Fa'atonuga o le fa'amama.Mo se faʻataʻitaʻiga: afai e faʻatulagaina le tau faʻatonutonu o le susū SH i le 90%, o le pito i luga o le tau faʻatatau o le HH e faʻatulagaina i le 2%, o le pito i lalo o le tau faʻatatau e seti i le HL%, ma le tau o le hysteresis HA ua seti i le 1%.Ma pe a oʻo i le ≤88% le susu i totonu o le pusa, e amata ona faʻafefete le faʻamama.A oʻo i le ≥89% le susu i totonu o le pusa, taofi le susu.Afai o loʻo faʻaauau pea ona maualuga i luga ole 92%, amata le faʻamalo, ma taofi le faʻamalo seia oʻo ile ≤91%.

3. Fa'atulagaina o tapula'a taua o le hysteresis: O le fa'atulagaina o le tau o le hysteresis o le puipuia lea o le fa'afefeteina pe a o'o le tau o le vevela ma le susū o lo'o i ai i le tau taua tele.Afai e le o faʻatulagaina lelei ia faʻasologa o le hysteresis, e faigofie ona faʻatupu soo gaioiga gaioiga ma faʻapuupuu le ola tautua o meafaigaluega.O le fa'atulagaina talafeagai o le tau o le hysteresis e mafai ona fa'amautu le fa'aosoina o le fa'atonuga i totonu o le fa'atagaina, ae i le taimi lava e tasi e fa'aitiitia ai le sa'o sa'o.E mafai ona filifilia ma seti i totonu o se vaega patino e tusa ai ma manaoga moni.Ina ia puipuia le sese o le hysteresis seti mai le mafua ai le pulea soo, o loʻo i ai se tapulaa maualalo o le hysteresis i le meafaigaluega, o le eseesega o le vevela e le itiiti ifo i le 0.1 ℃, ma le eseesega o le susu e le itiiti ifo i le 1%.

4. Fa'aaliga fa'aletonu ma le tagofiaina: I le taimi o le fa'atonuga, afai e motusia se tasi o masini matutu ma susu, o le a fa'aalia le vaega o le susū i le itu agavale o le mita "-", ma o le a liliu le gaosiga o le susu. ese.Afai e na'o le masini fa'amalo mago e motusia, o le a tape e le mita le gaosiga o le vevela, ma o le vaega fa'aalia o le susū i le itu taumatau o le a fa'aalia "—";pe a uma ona toe faʻaleleia le masini, e manaʻomia ona toe faʻaola.Pe a setiina le pito i luga ma le pito i lalo ma le hysteresis tapulaʻa, afai e le talafeagai le faʻatulagaina o le parakalafa, o le a taofia e le mita le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaleleia o galuega faʻafouina, ma o le laina pito i luga o le a faʻaalia le avanoa, ma o le laina pito i lalo o le a faʻaosofia le "EER" mo mea sese seia oʻo i le faʻasologa. ua sa'o le suiga.

Fale su'esu'e sima polo mill 5kg gafatia

Fa'amatalaga:

1. Pe a felauaiga le masini, faʻamolemole tago i ai ma le faʻaeteete, o le faʻaogaina e le tatau ona sili atu i le 45 °, ma aua le tuʻuina i lalo, ina ia le afaina ai le compressor cooling.

2. Fa'amolemole fa'afeso'ota'i le uaea eleele o le uaea eletise a'o le'i kiina le masini e aloese ai mai fa'alavelave fa'afuase'i.

3. E tatau i tagata fa'aoga ona fa'aopopo le vai mama po'o le vai fa'amama i totonu o se fagu vaivai, tane vai ma le pito i lalo o le potu e puipuia ai le aumaia o le vai.

4. Fa'amama so'o le fa'asuavai fa'asuavai i totonu o le fa'asusu e puipuia ai le mu e mafua mai i le fa'asusuina o le vai.

5. Siaki le maualuga o le vai o le potu pito i lalo i taimi uma, ma e tatau ona sili atu nai lo le 20mm i luga aʻe o le mama faʻamafanafana e puipuia ai le eletise mai le vevela ma le faʻamago.

6. Fa'aiti'itia le numera ma le taimi e tatala ai le faitoto'a pe a fa'aoga, ma o le a galue masani pe a mae'a le 12 itula o fa'aola.

7. E mafai ona pa'u le mita ona o le le mautu o le eletise po'o le fa'alavelave fa'alava a'o fa'aoga.Afai e tupu lenei mea, tape le eletise ma toe amata.

Fa'ata'ita'iga Sima Kapeneta Fa'agata Vai


Taimi meli: Me-25-2023